Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان دانشگاه نوادا می گویند در آینده می توان از میوه های کاکتوس به عنوان منبع مهم تغذیه و نیز تولید بیوسوخت استفاده کرد.

به گزارش «انرژی امروز» بر اساس مطالعه جدیدی که در دانشگاه نوادا انجام شده است گفته می شود کاکتوس ها به دلیل مقاومت بالایی که به کمبود آب دارند می توانند در جاهایی که مناسب رشد این گیاهان است به عنوان منبع غذایی و منبع تامین بیوسوخت مورد استفاده قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدل های تغییرات اقلیم حکایت از آن دارد که روندهای طولانی مدت خشکسالی در دنیا پرتکرار خواهند بود. در این روندها دما افزایش می یابد و دسترسی به آب سخت تر می شود.

بسیاری از گیاهان نظیر برنج، ذرت و حبوبات در چنینی شرایطی امکان رشد نخواهند داشت.

محققان می گویند با شرایط فعلی تغییرات اقلیم مناطق خشک خشکتر خواهند شد. و ما شاهد خشکسالی ها بیشتر و در نتیجه از بین رفتن گیاهان خواهیم بود.

حالا محققان دانشگاه نوادا نتایج تحقیقی 5 ساله را منتشر کردند که بر اساس آن دانه های کاکتوس به عنوان منبعی برای تولید بیوسوخت ها و جایگزینی آن با سوخت های فسیلی استفاده شده است.

در این تحقیق با صرفه جویی 80 درصدی در مصرف آب نسبت به رشد گیاهان متداول، توانستند هم یک منبع غذایی تولید کنند و هم منبعی برای بیوسوخت ها.

آنها می گویند ذرت و شکر گیاهانی هستند که عمده ترین منبع تولید بیوانرژی هستند اما مقدار آب لازم برای پرورش آنها شش برابر بیشتر از آبی که کاکتوس نیاز دارد.

از طرفی حتی این گیاهان می توانند به عنوان منبعی برای جذب کربن هم تلقی شوند و دی اکسید کربن را از اتمسفر جذب کنند.

تقریبا نزدیک به 42 درصد از خشکی های جهان مناطقی هستند که خشک یا نیمه خشک تلقی می شوند. و پتانسیل بالایی برای کشت کاکتوس برای جذب کربن دارند.

برای مطالعه کامل این تحقیق به این لینک مراجعه کنید.

برچسب هاانرژی امروز بیوانرژی تغییرات اقلیم خشکسالی کاکتوس نوادا

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: انرژی امروز تغییرات اقلیم خشکسالی کاکتوس نوادا آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو دانشگاه نوادا عنوان منبع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۰۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غرق در انبه! طراحی خانه ای با تم میوه ای (عکس)

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پیشگیری از ابتلا به زوال عقل با خوردن این میوه خوشمزه
  • کدام گیاهان برای مادران باردار مفید هستند؟
  • تحویل ۱۱ دستگاه ادوات کشاورزی به بهره برداران شهرستان آوج
  • حمیدیه رتبه برتر تولید نعنای دارویی در استان خوزستان+فیلم
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • غرق در انبه! طراحی خانه ای با تم میوه ای (عکس)
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • بازار فروش گیاهان محلی زنجان در فصل بهار