Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر در برخی از شهر‌های آریزونا رانندگی کرده باشید، ممکن است در حاشیه جاده متوجه برخی از کاکتوس‌های بزرگ با قد تقریبی ۲ فوت شده باشید. اما جالب است بدانید، این کاکتوس‌ها گیاهان واقعی نیستند. در واقع آن‌ها برای پوشاندن آنتن‌های 4G LTE  ساخته شده اند و در داخل کاکتوس‌های جعلی، تجهیزات رادیویی جایگذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایده این است که با تغییر شکل دادن آن‌ها به شکل گیاهان و ساختار‌های منطقه‌ای، چرخ دنده‌ها با هم مخلوط می‌شوند. بسیاری از افراد فکر می‌کنند که برج‌های سلولی، ظاهری زشت دارند و ظاهر محیط را خراب می‌کنند.

لامپ‌های هوشمند خیابان، برج‌های ۵G را در برخی کشور‌ها پنهان می‌کنند

گزارش‌ها حاکی از آن است که، برج‌های ۴G در آمریکا به پوشش گیاهی مبدل شده اند، به نحوی که درختان نخل در جنوب، همیشه سبز در شمال شرقی و کاکتوس در غرب، این پوشش را ایجاد کرده‌اند.

البته برخی از سایت‌های ۴G هم با پوشش برج‌های ناقوس کلیسا، بنا‌های تاریخی و برج‌های آب مخفی شده‌اند. برای استفاده از برج‌های ۵G، شهر‌ها باید روش دیگری برای گریز پیدا کنند. به این دلیل که سیگنال‌های باند بالا mmWave ۵G، به راحتی توسط ساختار‌ها مسدود می‌شوند. اشیا چوبی، برخی مواد و حتی برگ‌ها، می‌توانند جلوی پیشرفت سیگنال‌های mmWave ۵G با باند بالا را بگیرند.

از آنجا که سیگنال‌های باند بلند ۵G فقط در مسافت‌های کوتاه می‌توانند حرکت کنند، برج‌های ۵G باید با فاصله‌ای چند صد فوتی و حتی نزدیکتر قرار بگیرند و آنتن‌ها باید در معرض دید سیگنال‌های ۵G قرار بگیرند. با این حساب دیگر پنهان کردن آن‌ها در کاکتوس‌ها به میزان کافی موثر نخواهند بود؛ بنابراین برای سایت‌های ۵G، برخی از شهر‌ها تجهیزات را در چراغ‌های راهنمایی خیابان پنهان می‌کنند.

کیت نیدرر، هماهنگ کننده سیاست‌های مخابراتی برای اسکاتسدیل می‌گوید: "طراحی برای نصب ۵G مهم خواهد بود، اما بیشتر از کاکتوس‌ها روی چراغ‌های خیابان تمرکز خواهیم کرد. در اسکاتسدیل زیبایی شناسی بسیار مهم است. هر خیابان دارای تم‌ها و چراغ‌های مختلف و متفاوتی است. ما می‌خواهیم آن‌ها تا آن جا که ممکن است با هم ترکیب شوند و برجسته نباشند. اما برخلاف ۴G LTE فناوری ۵G باید در فضای باز باشد و در معرض دید قرار گیرد.

بیشتر بخوانید:

افتتاح دو سایت ۵G همراه اول در مشهد

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فناوری جدید شبکه 5G کاکتوس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۹۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حقایق پنهان درباره ماه

 ماه یکی از سیاره‌های نزدیک به کره زمین می‌باشد که این کره دارای قطر حدودی ۳۵۰۰ کیلومتری می‌باشد و شب‌ها با انعکاس نور خورشید به سطح کره زمین، منجر به روشنایی این کره می‌شود. با این حال کره ماه دارای حقایق پنهان و بسیار جالبی است که بی شک شاید هر یک از ما اطلاعات کافی و زیادی نسبت به این کره نداشته باشیم.

 ماه بوی باروت می‌دهد
به گفته فضانوردان آپولو ۱۱، ماه بویی دارد که به لباس‌های فضایی، تجهیزات و نمونه‌های جمع‌آوری‌شان چسبیده بود و وقتی یکی از اینها در محیط قرار می‌گرفت دوباره بوی ماه قابل تشخیص بود. فضانوردان این فضاپیما اولین کسانی بودند که پا روی کره ماه گذاشتند. آنها این بو را فلزی توصیف کردند، چیزی شبیه بوی باروت سوخته یا بوی هوا پس از خاموش‌شدن ترقه. به احتمال زیاد منشأ این بو یک واکنش شیمیایی بین ماده‌ای در غبار ماه و اکسیژن موجود در هواست. البته نمونه‌های ماه روی زمین بو ندارند و پژوهشگران می‌گویند این باید به دلیل یک واکنش موقت باشد.

 ماه هم «ماه‌لرزه» دارد
همان‌طور که مناطقی از سیاره ما با زلزله تکان می‌خورند، ماه‌لرزه‌هایی هم اتفاق می‌افتد. البته مدت آنها طولانی‌تر و شدت آنها ضعیف‌تر از زلزله‌های روی زمین است. دانشمندان می‌گویند این لرزش‌ها می‌تواند دلایل مختلفی مانند برخورد شهاب‌سنگ‌ها، تغییرات دما، گرانش زمین و ... داشته باشد. آنها ماه‌لرزه‌ها را در چهار طبقه دسته‌بندی کرده‌اند: عمیق، حرارتی، شهابی و سطحی. لرزه‌های حرارتی معمول‌ترین لرزه‌ها هستند و شدت زیادی ندارند. لرزه‌های حرارتی به دلیل اختلاف دمای شب و روز ایجاد می‌شود، لرزه‌های شهابی هم به دلیل برخورد شهاب‌سنگ‌ها اتفاق می‌افتد. اما لرزه‌های شدید و طولانی زیر سر لرزه‌های سطحی ماه هستند.

 محصول یک برخورد غول‌پیکر است
نظرات مختلفی درباره شکل تولد ماه وجود دارد، اما پذیرفته‌ترین توضیح درباره چگونگی شکل‌گیری ماه، نظریه برخورد بزرگ نامیده می‌شود. طبق این نظریه سیاره‌ای به اندازه مریخ با زمین اولیه برخورد کرده و ابری از این برخورد تشکیل می‌دهد که در نهایت بعد از چندین میلیون سال به ماه تبدیل می‌شود. به گفته موزه تاریخ طبیعی لندن شواهدی از این برخورد را می‌توان در نمونه‌های گرفته‌شده از ماه در ماموریت‌های آپولو پیدا کرد. این یافته‌ها نشان می‌دهد ترکیب ماه شباهت‌ها و تفاوت‌هایی با ترکیب زمین‌شناسی زمین دارد که این به دلیل همان برخورد و جداشدن بخشی از زمین قدیمی است.

 ما همیشه یک طرف ماه را می‌بینیم
شاید برایتان عجیب باشد ولی ما فقط یک طرف ماه را می‌بینیم، زیرا ماه دقیقا با همان سرعتی که به دور خود می‌چرخد به دور زمین هم می‌چرخد و این‌طوری ما فقط یک طرف آن را می‌بینیم. از همین‌جا اصطلاح «نیمه تاریک ماه» گرفته شده که در واقع درست نیست، زیرا سمت دور ماه همان مقدار نور خورشید را دریافت می‌کند که قسمت نزدیک و سمت زمینِ آن دریافت می‌کند. ماه به طور دایم رو به سطح زمین است. به این معنی که یک روز کامل ماه (مدت زمانی که طول می‌کشد تا ماه یک بار به دور خودش بچرخد) حدود ۴ دقیقه است؛ بنابراین اگر ماه اصلا نمی‌چرخید می‌توانستیم طرف‌های دیگر ماه را ببینیم.

منبع: روزنامه خراسان

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی خواندنی‌ها

دیگر خبرها

  • سمت پنهان و تاریک ماه از منظر فضاپیمای چینی
  • (عکس) سمت پنهان و تاریک ماه از منظر فضاپیمای چینی
  • سمت پنهان و تاریک ماه از منظر فضاپیمای چینی (عکس)
  • اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • اجرای عمومی تئاترهای جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • حقایق پنهان درباره ماه
  • نسخه‌پیچی و ممنوعیت‌های عجیب به سبک دهه ۶۰ در مدارس دخترانه | دانش‌آموزان را لجباز نکنید!
  • مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی: اقدام‌های فرهنگی باید امیدآفرین باشد
  • نورافکن: هرچه بگذارم، حاشیه می‌شود/ اتفاقات عجیب و غریبی برایمان درست کردند
  • ماجرای عجیب مرگ یک دانش آموز با مشت یک همکلاسی